Skip to main content

Waar wacht je op?

Remco van Lokven Stress Coaching en Training

Wat wil je vragen?

Wil jij ook sterker uit je stress komen en weer volop van het leven genieten? Ik ben er om je te helpen. Laten we samen werken aan jouw lichtere leven, want dat verdien je. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan!

  Contact

  Moerdijkstraat 22 5652JM Eindhoven
  +31648333240
  remcovanlokven@gmail.com

  KvK-nummer: 83811249
  Banknummer: NL18RABO037496289 t.n.v. Remco van Lokven Coaching en Trainingen

  Veelgestelde vragen

  Wat houdt het "Sterker Uit je Stress" traject precies in?

  Het “Sterker Uit je Stress” traject is een programma dat gericht is op het helpen van mensen om stress te verminderen en veerkracht op te bouwen. Het omvat individuele coachingssessies, waarbij we samenwerken aan het begrijpen van stress, het identificeren van oorzaken en het ontwikkelen van strategieën om ermee om te gaan.

  Hoe kan ik profiteren van het "Sterker Uit je Stress" traject?

  Als je merkt dat stress een negatieve invloed heeft op je leven, kan het traject je helpen om effectieve manieren te vinden om ermee om te gaan. Door middel van coaching en ondersteuning leer je technieken om stress te verminderen en een gezondere levensstijl te ontwikkelen.

  Hoe lang duurt het "Sterker Uit je Stress" traject?

  De duur van het traject kan variëren, afhankelijk van je individuele behoeften en doelen. Over het algemeen bestaat het traject uit een reeks coachingssessies die verspreid zijn over een aantal weken of maanden. Het aantal sessies en de frequentie worden in overleg met de coach bepaald. Bekijk het Sterker uit je Stress traject hier.

  Wat zijn de kosten van het "Sterker Uit je Stress" traject?

  De kosten van het traject kunnen variëren, afhankelijk van de duur en de intensiteit van de coachingssessies. Voor meer informatie over de prijzen kun je het beste contact opnemen.

  Is het "Sterker Uit je Stress" traject geschikt voor mij?

  Het traject is geschikt voor iedereen die stress ervaart en op zoek is naar manieren om hiermee om te gaan. Of je nu worstelt met werkgerelateerde stress, persoonlijke problemen of andere stressfactoren, het traject kan je helpen om effectieve coping-strategieën te ontwikkelen en meer veerkracht op te bouwen. Bekijk het Sterker uit je Stress traject hier.

  Wat zijn de voordelen van het werken met een stresscoach?

  Een stresscoach kan je helpen om inzicht te krijgen in je stressniveaus, gedachten en gedragingen die stress veroorzaken, en effectieve coping-strategieën aan te leren. Door samen te werken met een coach, kun je concrete stappen zetten om stress te verminderen en meer balans te vinden in je leven.

  Wordt jouw coaching vergoed door mijn zorgverzekering?

  Dit hangt af van je zorgverzekering en eventuele aanvullende verzekeringen. Sommige verzekeraars vergoeden (deels) de kosten van coaching of therapie. Het is raadzaam om contact op te nemen met je zorgverzekeraar voor specifieke informatie over vergoedingen.

  Waarom zou ik voor jou kiezen?

  Ik ben gespecialiseerd in stresscoaching en heb zelf ervaren hoe het is om met stress om te gaan. Mijn aanpak is persoonlijk, empathisch en gericht op blijvende verandering. Met mijn begeleiding help ik je om stress te verminderen, veerkracht op te bouwen en een lichter leven te leiden.

  In welke regio bied je coaching aan?

  Mijn coaching wordt aangeboden in de regio’s Brabant en Noord-Limburg. Coachingssessies vinden plaats op verschillende locaties, waaronder buiten in de natuur en op afspraak in overleg.

  Wat houden familieopstellingen precies in?

  Familieopstellingen zijn een methode waarbij we de dynamiek binnen jouw familie in kaart brengen door middel van representanten. Hierbij worden familieleden en hun onderlinge relaties gesymboliseerd, waardoor verborgen patronen en problemen zichtbaar worden.

  Hoe kunnen familieopstellingen mij helpen?

  Familieopstellingen kunnen je helpen om inzicht te krijgen in onderliggende familiepatronen, vastgeroeste gedragingen te doorbreken, en de banden binnen je familie te verbeteren. Het kan leiden tot meer zelfinzicht, zelfacceptatie en betere relaties binnen en buiten de familie. Lees meer over familieopstellingen hier.

  Wat kan ik verwachten tijdens een familieopstellingssessie?

  Tijdens een familieopstellingssessie zet je met behulp van representanten (andere deelnemers of symbolen) jouw familieleden en hun onderlinge relaties neer. Hierdoor ontstaat een visuele weergave van de dynamiek binnen jouw familie. De begeleider helpt je om de opstelling te interpreteren en biedt ondersteuning bij het verkennen van eventuele problemen. Lees meer over familieopstellingen hier.

  Zijn familieopstellingen geschikt voor iedereen?

  Familieopstellingen kunnen waardevol zijn voor mensen die worstelen met familiegerelateerde problemen, vastzitten in bepaalde gedragspatronen, of op zoek zijn naar meer zelfinzicht en zelfacceptatie. Het is belangrijk dat je open staat voor de methode en bereid bent om naar jezelf en jouw familiedynamiek te kijken. Lees meer over familieopstellingen hier.

  Hoe lang duurt een familieopstellingssessie en hoeveel sessies heb ik nodig?

  Een familieopstellingssessie duurt meestal enkele uren, afhankelijk van de complexiteit van de situatie. Het aantal sessies dat nodig is, varieert per persoon en situatie. In sommige gevallen kan één sessie al voldoende inzicht bieden, terwijl anderen baat hebben bij meerdere sessies. Lees meer over familieopstellingen hier.

  Wat houdt Remco van de Zaak precies in?

  Een Remco van de Zaak richt zich op het bevorderen van het welzijn en de gezondheid van medewerkers binnen jouw organisatie. Het omvat onder meer het identificeren van stressfactoren, het ontwikkelen van gezondheidsprogramma’s en het bieden van ondersteuning aan leidinggevenden en medewerkers. Bekijk Remco van de Zaak.