Skip to main content

Opstellingen

Remco van Lokven Stress Coaching en Training

De roze olifant in je familie…

Lekker erop los aan het Tinderen, maar trek je iedere keer terug zodra iemand serieuze interesse uitspreekt? Regelmatig ruzie met een broer of zus zonder eigenlijk precies te weten waarom? Voel je je regelmatig een buitenbeentje en heb je moeite met voor jezelf opkomen op het werk? Dit noemen we patronen, en die zijn heel vaak terug te herleiden naar de situatie waarin je bent opgegroeid.

Het begrijpen van familiepatronen kan je helpen om belemmerende gedrags- en relatiepatronen te doorbreken, je zelfinzicht en zelfacceptatie te vergroten, je relaties binnen en buiten de familie te verbeteren en je als persoon laten groeien. Maar als je merkt dat je moeite hebt om het cirkeltje te doorbreken,  dan zit je bij mij goed. Ik help je graag bij een opstelling. Laten we samen werken aan meer zelfacceptatie en fijnere relaties.

Ik loop alleen maar rondjes…tijd voor een opstelling

Familieopstellingen zijn eigenlijk gewoon een handige manier om te kijken hoe je familie in elkaar steekt. Tijdens zo’n sessie zet je met behulp van ‘stand-ins’ familieleden en hun banden met elkaar neer. Jij mag zelf de regie nemen en bepaalt waar iedereen staat. Het helpt om verstopte patronen en problemen te zien en oplossingen te bedenken.

Het kan echt wat voor je betekenen. Denk aan inzicht krijgen in familiepatronen, afrekenen met vastgeroeste gedragingen, en de banden binnen je familie verbeteren. Als je bijvoorbeeld steeds in dezelfde soort situaties belandt, of als het niet lekker loopt met de familie, kan dit echt een eyeopener zijn. Ik als begeleider staat klaar om je te helpen deze dynamiek te begrijpen en je dieper in jezelf te laten kijken.

Op de lange termijn kun je echt een stuk wijzer worden over jezelf en je familie, oude wonden helen en beter in contact komen met anderen. Dat kan je leven behoorlijk verrijken.

Familieopstellingen zijn een aanpak die zich richt op diverse gebieden, zoals familieproblemen, relatieproblemen, loopbaanvraagstukken, persoonlijke ontwikkeling en traumaverwerking. Ze vullen traditionele geestelijke gezondheidszorg aan en bieden inzicht in plaats van directe oplossingen.

Losse opstellingen

Een eenvoudige, eenmalige individuele opstelling

Normaal €121,- incl btw, nu €85,- incl btw

Systemisch coachtraject De Verandering

3 Systemische coachsessies met individuele opstelling en tussentijds contact via whatsapp /mail/telefoon

Normaal €299,- incl btw, nu €250,- incl btw

Systemisch coachtraject De Beleving

Drie belevingsgerichte coachingssessies. Keuze uit boulderen, museumbezoek, natuurcoachsessie. Een systemische coachsessie kan dienen als vervanging van 1 van de elementen.

Maatwerk mogelijk

Hi, it’s me, Remco

Ik ben hier om je te vertellen dat het leven niet altijd over rozen gaat, maar het kan wel een stuk lichter zijn. En geloof me, ik spreek uit ervaring. Ooit zat ik huilend tegen mijn favoriete boom in het bos, middenin mijn tweede burn-out. Het roer moest om. Van fysieke, mentale, tot emotionele transformatie, ik heb mezelf door de wasstraat gehaald. De regie over mijn leven en de keuzes die ik maak teruggepakt. Ik ben sterker uit mijn stress gekomen. En ik gun jou hetzelfde.

Remco, is een sympathieke coach die het beste met zijn cliënt voor heeft. Hij is gemakkelijk om mee te praten en kan putten uit eigen ervaringen, iets wat ik belangrijk vind, want theorie en praktijk verschillen nogal eens. Ik zou in de toekomst zeker van jou diensten gebruik blijven maken mocht dat in de toekomst nog nodig blijken!

Rik

Remco's help was great! . I learned how to reduce my stress through breathing and mindfulness exercises . I had also many walking sessions with Remco. They were very helpful in reflecting and counseling on my personal and work life. My ability to set boundaries has improved and I can now manage stress with a lot less less impact on my mental and physical health.

Mohamed

Werken met Remco is zinvol, confronterend en zet je aan het denken. Hij zet je denkpatronen en ideeën over ‘hoe het moet’ op losse schroeven. Ik ben erachter dat ik niet altijd een richting moet hebben, dat het even niet weten soms ook mag. Remco neemt je serieus in wat je ervaart, maar weet ook de luchtigheid te bewaren om verder te kunnen.

Sanne

Het was erg fijn dat we tijdens de sessies in de natuur wandelden. Remco is open over zijn eigen ervaringen, wat mij veel steun en herkenning gaf. Het grootste verschil na dik 4 maanden coaching is het vertrouwen dat ik weer in mijzelf heb. Remco liet mij daarnaast ook inzien dat wat ik doe, gewoon goed is.

Lotte

Jouw beurt om in actie te komen

Stapje voor stapje sterker worden. Rust, energie, betere beslissingen en meer humor terug in je leven brengen. En het belangrijkste, weer de persoon worden die jij graag wil zijn. Sterker uit je stress komen. Laten we samen aan een lichter leven werken, je verdient het.