Skip to main content

Sterker uit je stress

Remco van Lokven Stress Coaching en Training

“Het gaat prima hoor…”

Voel je al een tijdje de druk om de schijn op te houden dat “alles goed gaat” en “er niets aan de hand is”? Merk je dat je ’s nachts regelmatig wakker wordt tussen 3 en 4 uur en daarna niet meer in slaap kunt vallen tot vlak voordat de wekker gaat? Misschien verlang je naar rust en ontspanning, maar kom je niet verder dan op de bank zitten en eindeloos scrollen op je telefoon. Je hebt al een dag vrij genomen of een weekendje weg geboekt, maar reizen en thuis zitten lijken alleen maar meer stress op te leveren. Je hartslag blijft constant hoog, je bent prikkelbaar en soms komen er onverwacht tranen.

Stress is een alledaags fenomeen, maar als het je leven gaat beheersen, kan het schadelijk zijn. Het is een signaal van je lichaam dat je het rustiger aan moet doen. Helaas negeren we vaak deze signalen en gaan we door alsof er niets aan de hand is. Maar als je merkt dat het je te veel wordt en je er alleen niet meer uitkomt, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag om sterker uit je stress te komen. Laten we samen werken aan een lichter leven waarin rust en balans weer centraal staan.

Het Sterker Uit je Stress traject: de roze olifant in je leven

In het “Sterker Uit je Stress” traject help ik je om weer in balans te komen en stress onder controle te krijgen. Samen kijken we naar hoe stress werkt in je lichaam en welke invloed je gedachten, gewoontes en gezondheid hierop hebben. Als ervaringsdeskundige besteed ik ook aandacht aan hoe je terugval kunt voorkomen.

Ik heb zelf geleerd dat het bestrijden van symptomen niet genoeg is; blijvende verandering begint bij het begrijpen van de oorzaak van je stress.

Misschien ligt het aan je werk, je relatie, het ouderschap, of iets uit je verleden waar je mee worstelt. Ik noem dit de “roze olifant” – iets waar je niet graag naar kijkt, maar wat wel steeds groter wordt als je het negeert.

Als coach, opsteller en ervaringsdeskundige help ik je om naar je roze olifant te kijken en deze kleiner te maken. Zo kun je sterker uit je stress komen. We doen dit buiten, in de natuur, waar we al wandelend en met interactieve oefeningen naar de kern van je probleem kunnen gaan.

Sterker uit je stress traject

6 (natuur)coachsessies: gericht op beter keren omgaan met stress, elementen van wandelcoaching en systemische coaching

Normaal €799,- incl btw, nu €699,- incl btw

Hi, it’s me, Remco

Ik ben hier om je te vertellen dat het leven niet altijd over rozen gaat, maar het kan wel een stuk lichter zijn. En geloof me, ik spreek uit ervaring. Ooit zat ik huilend tegen mijn favoriete boom in het bos, middenin mijn tweede burn-out. Het roer moest om. Van fysieke, mentale, tot emotionele transformatie, ik heb mezelf door de wasstraat gehaald. De regie over mijn leven en de keuzes die ik maak teruggepakt. Ik ben sterker uit mijn stress gekomen. En ik gun jou hetzelfde.

Remco, is een sympathieke coach die het beste met zijn cliënt voor heeft. Hij is gemakkelijk om mee te praten en kan putten uit eigen ervaringen, iets wat ik belangrijk vind, want theorie en praktijk verschillen nogal eens. Ik zou in de toekomst zeker van jou diensten gebruik blijven maken mocht dat in de toekomst nog nodig blijken!

Rik

Remco's help was great! . I learned how to reduce my stress through breathing and mindfulness exercises . I had also many walking sessions with Remco. They were very helpful in reflecting and counseling on my personal and work life. My ability to set boundaries has improved and I can now manage stress with a lot less less impact on my mental and physical health.

Mohamed

Werken met Remco is zinvol, confronterend en zet je aan het denken. Hij zet je denkpatronen en ideeën over ‘hoe het moet’ op losse schroeven. Ik ben erachter dat ik niet altijd een richting moet hebben, dat het even niet weten soms ook mag. Remco neemt je serieus in wat je ervaart, maar weet ook de luchtigheid te bewaren om verder te kunnen.

Sanne

Het was erg fijn dat we tijdens de sessies in de natuur wandelden. Remco is open over zijn eigen ervaringen, wat mij veel steun en herkenning gaf. Het grootste verschil na dik 4 maanden coaching is het vertrouwen dat ik weer in mijzelf heb. Remco liet mij daarnaast ook inzien dat wat ik doe, gewoon goed is.

Lotte

Jouw beurt om in actie te komen

Stapje voor stapje sterker worden. Rust, energie, betere beslissingen en meer humor terug in je leven brengen. En het belangrijkste, weer de persoon worden die jij graag wil zijn. Sterker uit je stress komen. Laten we samen aan een lichter leven werken, je verdient het.